Header image

Хороскоп - годишен, месечен, седмичен и дневен

Тагове: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0

РИБИ

Позитивна и спокойна ще бъде за вас настъпващата 2014 година. Подобрения може да очаквате във всички житейски направления, в които трябваше да разрешавате проблеми през изминалите няколко години. Предизвикателствата ще съществуват, но няма да ви създават тези притеснения и главоболия както през 2011, 2012 и 2013 г. Трудностите ще останат зад гърба ви, но уроците, които сте усвоили, ще използвате в ежедневието си през цялата 2014-а. Делата ви в професионален план ще имат предвидимо развитие, като спокойно може да се надявате на новости в това направление. Ще ви се предостави шанс да се откажете от безперспективните задължения, за да направите достатъчно място за новото, което неминуемо ще настъпва в живота ви лавинообразно. Отлични ще бъдат възможностите ви за придобиване на допълнителна квалификация или за обучение, което ще ви гарантира заемането на по-добър пост и по-високо заплащане. Значително се различават представителите на знака, родени през февруари и тези през март, по отношение на кариерното развитие и на изпитанията, с които трябва да се справят. Добре е мартенските представители да разделят важните от маловажните неща, за да не се изгубят в многобройните възможности, които ще ви предостави съдбата! Февруарските риби ще трябва да обмислят идеите си и да заложат на творческия подход, като си подсигурят солидната подкрепа на влиятелна особа. Шансът ще бъде на ваша страна, просто ще трябва да повярвате, че сте родени под щастлива звезда и годината за вас ще бъде чудесна!

КАРИЕРА И ФИНАНСИ

Значително издигане в кариерата ви очаква през 2014-а. Още с настъпването на годината ще се случат значителни и позитивни промени на работното място, които ще ви осигурят достатъчно време да планирате и осъществявате задълженията си, без да се чувствате под непрекъснат стрес. До края на януари ще следвате умерено темпо на работа при изпълнение на текущите си задължения и ще ви се даде шанс да направите важна равносметка за изминалите събития в живота си. През февруари социалната ви ангажираност ще бъде висока, ще се запознаете с интересни хора, които ще окажат своето благотворно влияние върху живота ви в най-подходящия момент. Март ще настъпи с необходимостта да увеличите динамиката на работа и да се заемете и с уреждането на някои административни и професионални въпроси, които няма да търпят каквото и да било отлагане във времето. В периода от април до май моментът е подходящ да се освободите от ангажиментите, които не ви носят наслада и делови или материални ползи. Направете място за новото в живота си, защото то ще настъпи още с идването на юни. Именно тогава ще ви бъдат отправени примамливи предложения за работа, които ще ви носят лично удовлетворение и завидни доходи. От юли до края на септември много от вас ще бъдат изправени пред важен избор, който ще даде цялостно отражение върху живота ви в бъдеще. В случай че следвате съвестта и разума си, то няма да има каквато и да било опасност да допуснете грешка по невнимание. Учащите сред вас ще трябва да си изяснят изключително точно какви са приоритетите им, тъй като е напълно възможно част от тях да изоставят обучението, за да се съсредоточат върху работата или върху изграждане на семейство! През октомври–декември ще събирате положителните резултати от труда, лишенията, и компромисите, които сте извършвали през изминалите 5 години в професионалната сфера. Ноември е благоприятен за осъществяване на служебно пътуване, но част от вас ще изберат да живеят извън пределите на страната. Късметът ще бъде на ваша страна през декември, когато ще се заемете с осъществяването на част от идеите, които обмисляхте до момента.

ЛЮБОВ

Любовта ще бъде важна сфера в живота ви през 2014-а. В това направление ще възникнат известни предизвикателства и трудности, особено през първата половина на календарната година. Добре е още с настъпването на януари да бъдете наясно с чувствата си и да не оказвате натиск върху щастието си с интимната половинка. Фокусирайте вниманието си върху главните неща в любовта и семейството, за да не пропуснете важни подробности. Разрешавайте навреме възникващите недоразумения в периода януари–май. Не допускайте в съзнанието ви да се загнездят желанието за агресия и огорчението от неволна обида – това не е пътят към реалността! От началото на март не взимайте прибързани и окончателни решения, тъй като впоследствие ще съжалявате. Пред по-сериозни ще са предизвикателствата ще бъдете изправени през май – от началото до края на месеца. В случай че преминете през тези дни безпроблемно, то стабилността в живота ви ще се възстанови още с настъпването на юни. След средата на юни връзката ви с интимната половинка ще се възобнови, а близостта ви ще бъде по-силна от всякога. Трудният период на съмнения и бури ще отмине буквално за броени дни. Звездите ще се подредят благоприятно и много от вас ще узнаят за скорошна поява на наследник в периода юли–декември. Нова и внезапно появила се любов ще изпитат необвързаните представители от знака, които ще са във вихъра на силни чувства и страсти особено през август и септември, когато и ще нарасне вероятността за внезапно сключване на брак. Октомври, ноември и декември ще са изпълнени с емоции и преживявания, които ще ви карат да се чувствате щастливи и удовлетворени.

ЗДРАВЕ

Здравето ви през 2014 година ще бъде значително по-стабилно от 2013-а. Най-сериозни здравословни трудности евентуално ще имате от януари до края на март, когато ще страдате заради липсата на достатъчно защитни сили на организма си. Опитайте да намалите стреса с подходящи занимания и, когато е възможно, се отдавайте на заслужен отдих. Имайте предвид, че вътрешната хармония ще се отразява цялостно върху здравословното и физическото ви състояние. С мислите си ще материализирате и ще градите действителността в това направление. Значително подобряване на формата и повишаване на енергийния си потенциал може да очаквате след юни, когато в резултат на собствените си усилия ще постигнете стабилност. Посвещавайте начесто кратки периоди само за отдих и релаксация. Не стойте в затворени пространства, избягвайте еднообразието в заниманията, на които се отдавате през свободното си време.

 

<< Предна страница

Видео клипове >>